jtemplate.ru - free extensions for joomla

 

 

Zo zie je - Agenda 

Individuele inschrijving mogelijk voor:

 

Op dit moment zijn er geen nieuwe 

cursussen of workshops gepland.

Zodra nieuwe in de agenda komen,

ziet u het hier.

 

 

 

 

       

 

 

 

 

 

 

 

 


Kriskras kras terug

fladdert de bonte vlinder

haar herfst tegemoet

© Esther van der Werf

 

 

 

               verhalen knop 2016    verhalen knop 2017    verhalen knop 2018


Teksten van schrijvers bij  'Zo zie je'  

Ik schrijf. Als iemand me vraagt een lijstje te maken van wat mij blij maakt, staat schrijven daarop. Hoog genoteerd! Het mooie bij 'Zo zie je' is dat iedereen schrijft! Nou ja, behalve mijn accountant dan misschien. Die schrijft op zijn manier. Ik zou hem niet willen missen.

 

Ik hoor zoveel mooie verhalen, gedichten, andere teksten. Elke les weer een feest van teksten. Zoveel prachtige, ontroerende en vaak herkenbare woorden, die lijken te vervliegen nadat ze uitgesproken zijn. Dat is natuurlijk niet zo, ze zitten in ieders eigen map. Omdat ik al deze woorden graag meer podium bied, zodat iedereen ze kan lezen, vindt u hier de teksten van schrijvers bij 'Zo zie je'.  

 

Ik verander geen letter aan de teksten. Het is allemaal origineel werk van de betreffende schrijver. Mocht u willen reageren op een tekst, dan kan dat via mijn mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .  Ik zorg dat uw mail bij de betreffende schrijver terecht komt.

 

Veel leesplezier!

 

 

Esther

 

 

 

©!! Hopelijk onnodig dit te vermelden: op elke tekst rust het auteursrecht van de schrijver. Zeker omdat het hier vaak om eigen levensverhalen gaat vraag ik graag om zorgzaamheid. Mocht u een tekst ergens voor willen gebruiken vraag dan eerst om toestemming, via mijn mail.