jtemplate.ru - free extensions for joomla

 

 

Zo zie je - Agenda 

 

 

Cursus in bibliotheek Weert

'Schrijf met Esther: Creatief schrijven'

Vrijdagmiddagen van 13.30 - 16.00 uur

2023

29 sept. - 13 okt. - 27 okt. -

10 nov. -  24 nov. - 8 dec. 

Reservedata: 15 dec. & 12 jan.

Inschrijven via Agenda Bibliotheek Weert 

Sept. 23 - Schrijf met Esther: 'Creatief schrijven'' - informatie & aanmelden

 

 

Cursus in bibliotheek Weert

'Schrijf met Esther: Creatief schrijven'

Vrijdagmiddagen van 13.30 - 16.00 uur

2024

19 jan. - 2 febr. - 23 febr. -

8 mrt. -  22 mrt. - 5 apr.

Reservedata: 12 apr.

Inschrijven via Agenda Bibliotheek Weert 

Januari 24 - Schrijf met Esther: 'Creatief schrijven'' - informatie & aanmelden


 

 

 

Contact

  

Voor informatie over mogelijkheden, beschikbaarheid en tarieven, ben ik bereikbaar via:

 

                                    Mail:                Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.             

                                   facebook            Zo zie je met Esther              

 

 

 

PRIVACY WETGEVING

En jawel hoor, ook ik ontkom er niet aan. Ook als klein bedrijf is het belangrijk om aan de wet te voldoen.  Graag leg ik je uit hoe ik omga met jouw gegevens & hoe ik omga met dingen die de wet niet regelt!

 

Het allerbelangrijkste regelt de wet niet en het is er toch!
Wat ik essentieel vind in mijn werk is dat jouw verhalen, de dingen die je schrijft en met de groep deelt bij mij blijven. Dat zijn dingen die de wet niet regelt maar die voor mij vanzelfsprekend zijn. De basis van mijn werk! Jouw verhaal is van jou, blijft bij jou en blijft binnen ons samenzijn. Mocht ik er ooit iets mee willen doen, dan zal ik daar altijd eerst jouw toestemming voor vragen. Zoals bv ik schrijvers heb uitgenodigd hun teksten te mailen voor op mijn site. Er staan alleen persoonlijke teksten op mijn site die door de schrijver zelf zijn aangeleverd met toestemming deze te plaatsen.

 

En dan de rest...

Wat doe ik met jouw gegevens?
Ik heb geen uitgebreide voorwaarden hier over wat ik met je gegevens doe, want het is heel eenvoudig. Ik geef geen gegevens aan derden. Alles is voor eigen gebruik zodat 'Zo zie je' optimaal kan werken: ik je kan bereiken via facebook, mail en telefoon. En jou en andere mensen bereik via mijn site. 

Waar zitten jouw gegevens dan bij mij?
Ik bewaar mailadressen, telefoonnummers, gegevens van cursisten in mijn eigen laptop en heel ouderwets op papier. De laptop en gsm hebben een code zodat bij diefstal niemand zomaar in mijn laptop of gsm kan. 

 

Informatieve mails

Je ontvangt van mij informatieve mails van mij via mailchimp of de gewone mail omdat je je ooit hebt opgegeven voor mijn informatie aangaande: schrijfmogelijkheden, tips, oefeningen en alles wat met het schrijven te maken heeft. Alles waarmee ik je verder wil helpen in je schrijfproces. Je mailadres zit alleen als je je hiervoor hebt opgegeven in het programma Mailchimp zodat deze mails goed aankomen en niet in spamboxen belanden. En omdat dit gewoon een handig programma is. Ik bewaar geen andere gegevens van je in Mailchimp, daarom krijg je mijn mails ook niet gepersonaliseerd. Heb je geen interesse meer in mijn informatieve mails, dan kun je je gewoon uitschrijven via de link in de mailchimp mails. Of mij mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Je telefoonnummer

Heb ik je telefoonnummer (en evt adres om naar je toe te komen) ooit nodig gehad, dan zit dat waarschijnlijk ook in de contacten van mijn telefoon. En als contact in mijn what's app, als je what's app gebruikt. Dat gebeurt dan namelijk vanzelf. Ik bewaar een back-up van mijn contacten ook in de cloud om je nummer nog te hebben als ik dat op een nieuwe telefoon moet installeren.

 

Facebook

Je ziet alleen wat er op mijn facebookpagina gebeurt als je je daar zelf voor hebt aangemeld. Natuurlijk nodig ik ook mensen uit om mijn pagina leuk te vinden, 'te liken'. Buiten Facebook en de messenger die eraan vast hangt als berichtenservice, sla ik die namen niet op. Pas als je je via mail of contactformulier op mijn site bij mij meldt, bewaar ik jouw gegevens.


Mocht je vragen hebben over je privacy binnen 'Zo zie je' mail mij dan gerust!