jtemplate.ru - free extensions for joomla

 

 

Zo zie je - Agenda 

 

Eventjes een stop:

Op dit moment zijn er, door de corona, 

geen nieuwe cursussen of workshops

gepland.

 

Ik hoop op een start in maart/april 2021.

Het is even afwachten hoe het met de corona verloopt. Zodra nieuwe cursussen of workshops in de agenda komen, ziet u het hier en op mijn FaceBookpagina.

 

 

 

 

       

 

 

 

 

 

 

 

Schrijfmonitor 1

astrid

Lees hier het hele artikel

 

 

 

 


 

 

 

 


 

 

Boek  Wat kan ik van u leren- site en FB

Koop het boek! Klik hier om te bestellen.

 

Of doneer een ander talent.

En help in de strijd tegen

eenzaamheid onder ouderen.

 

Wat kan ik van u leren?

Verhalen vol wijsheid!

 

Esther is één van de 50 schrijvers

die hun talent doneerden.

 

Klik hier - interview met Esther


 

Dit inspirerend boek is geschreven door 50 schrijvers, met 1 vraag aan onze ouderen; ‘Wat kan ik van u leren?’ Hiermee wordt de bewustwording gecreëerd dat onze ouderen niet vergeten mogen worden. Dat ze van onschatbare waarde zijn en je inzichten kunnen geven voor je eigen leven. Dierbare wijsheden om je te helpen groeien. 

 

Opbrengsten voor Stichting Goed doen voor een ander
Met de opbrengsten van het boek worden Koffieschenk Buurtprojecten door heel Nederland opgezet. Een project waarbij aan Nederlanders gevraagd wordt 4 uur van hun leven te doneren. Om te gaan koffiedrinken met eenzame ouderen in hun eigen buurt.

 

 

 

 

Contact

  

Voor informatie over mogelijkheden, beschikbaarheid en tarieven, ben ik bereikbaar via het onderstaande contactformulier en:

 

                                    Mail:                  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.              

                                   facebook              Zo zie je met Esther              

 

 

Vragen:

Stel je vraag gerust via het formulier, mij mailen kan natuurlijk ook.

 

Aanmelden schrijfcursus, workshop of SchrijfLounge, informatiemails: 

 Kan via de inschrijf-ster boven aan de pagina, de mail of via het contactformulier.

knop ikschrijfmijin aanmelden

 

NIEUWE PRIVACY WETGEVING

En jawel hoor, ook ik ontkom er niet aan. Ook als klein bedrijf is het belangrijk om aan de wet te voldoen.  Graag leg ik je uit hoe ik omga met jouw gegevens & hoe ik omga met dingen die de wet niet regelt!

 

Het allerbelangrijkste regelt de wet niet en het is er toch!
Wat ik essentieel vind in mijn werk is dat jouw verhalen, de dingen die je schrijft en met de groep deelt bij mij blijven. Dat zijn dingen die de wet niet regelt maar die voor mij vanzelfsprekend zijn. De basis van mijn werk! Jouw verhaal is van jou, blijft bij jou en blijft binnen ons samenzijn. Mocht ik er ooit iets mee willen doen, dan zal ik daar altijd eerst jouw toestemming voor vragen. Zoals bv ik schrijvers heb uitgenodigd hun teksten te mailen voor op mijn site. Er staan alleen persoonlijke teksten op mijn site die door de schrijver zelf zijn aangeleverd met toestemming deze te plaatsen.

 

En dan de rest...

Wat doe ik met jouw gegevens?
Ik heb geen uitgebreide voorwaarden hier over wat ik met je gegevens doe, want het is heel eenvoudig. Ik geef geen gegevens aan derden. Alles is voor eigen gebruik zodat 'Zo zie je' optimaal kan werken: ik je kan bereiken via facebook, mail en telefoon. En jou en andere mensen bereik via mijn site. 

Waar zitten jouw gegevens dan bij mij?
Ik bewaar mailadressen, telefoonnummers, gegevens van cursisten in mijn eigen laptop en heel ouderwets op papier. De laptop en gsm hebben een code zodat bij diefstal niemand zomaar in mijn laptop of gsm kan. 

 

Informatieve mails

Je ontvangt van mij informatieve mails van mij via mailchimp of de gewone mail omdat je je ooit hebt opgegeven voor mijn informatie aangaande: schrijfmogelijkheden, tips, oefeningen en alles wat met het schrijven te maken heeft. Alles waarmee ik je verder wil helpen in je schrijfproces. Je mailadres zit alleen als je je hiervoor hebt opgegeven in het programma Mailchimp zodat deze mails goed aankomen en niet in spamboxen belanden. En omdat dit gewoon een handig programma is. Ik bewaar geen andere gegevens van je in Mailchimp, daarom krijg je mijn mails ook niet gepersonaliseerd. Heb je geen interesse meer in mijn informatieve mails, dan kun je je gewoon uitschrijven via de link in de mailchimp mails. Of mij mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

Je telefoonnummer

Heb ik je telefoonnummer (en evt adres om naar je toe te komen) ooit nodig gehad, dan zit dat waarschijnlijk ook in de contacten van mijn telefoon. En als contact in mijn what's app, als je what's app gebruikt. Dat gebeurt dan namelijk vanzelf. Ik bewaar een back-up van mijn contacten ook in de cloud om je nummer nog te hebben als ik dat op een nieuwe telefoon moet installeren.

 

Facebook

Je ziet alleen wat er op mijn facebookpagina gebeurt als je je daar zelf voor hebt aangemeld. Natuurlijk nodig ik ook mensen uit om mijn pagina leuk te vinden, 'te liken'. Buiten Facebook en de messenger die eraan vast hangt als berichtenservice, sla ik die namen niet op. Pas als je je via mail of contactformulier op mijn site bij mij meldt, bewaar ik jouw gegevens.


Mocht je vragen hebben over je privacy binnen 'Zo zie je' mail mij dan gerust!