jtemplate.ru - free extensions for joomla

 

 

Zo zie je - Agenda 

 

Eventjes een stop:

Op dit moment zijn er, door de corona, 

geen nieuwe cursussen of workshops

gepland.

 

Ik hoop op een start in maart/april 2021.

Het is even afwachten hoe het met de corona verloopt. Zodra nieuwe cursussen of workshops in de agenda komen, ziet u het hier en op mijn FaceBookpagina.

 

 

 

 

       

 

 

 

 

 

 

 

Individuele Schrijf-Coaching

Jij schrijft, Esther helpt!

 

Als je liever individueel begeleid wilt worden bij het schrijven van je eigen levensverhalen- of fictieboek kun je ook bij mij terecht. De begeleiding stem ik helemaal op maat af op jouw wensen. Het kan zijn dat je alleen wat hulp in de structurering nodig hebt, het kan zijn dat je geïnspireerd wilt worden qua onderwerpen en aanpak, of dat je het fijn vindt als ik je teksten redigeer. Vaak wordt het een traject met een combinatie van deze mogelijkheden. Hoe dan ook: ik begeleid je graag, zodat je boek er ook echt komt!

 

Schrijfcoaching één op één kost € 70,- per uur inclusief btw. Coaching sessies plan ik meestal per twee uren, zodat we ook echt stappen kunnen zetten. Na een coachingssessie kun je zelf weer vooruit.

 

 

Een herinneringsboek of verhaal  schrijven

 

Als er iemand is overleden waar je veel van houdt en over wie je een herinneringsboek wilt maken kan dit ook. Ik kan dit verhaal/boek voor je optekenen maar je kunt het ook onder mijn coaching zelf schrijven. Ook samen met anderen een herinneringsboek maken, die om dezelfde persoon rouwen,  behoort tot de mogelijkheden!

Voor schrijfcoaching in groepen voor herinneringsboeken is de prijs op aanvraag. 

 

 

Facebook RECENSIE 18 januari 2017 - Sjra Puts - Schrijfcoaching

FB RECENSIE Sjra Puts

 

  

Je biografie laten schrijven

Jij vertelt, Esther schrijft!

 

Mijn specialiteit is schrijven rondom het leven: geschreven portretten. Levensportretten (biografieën) kan ik in allerlei vormen maken. Van een A4 of een gedicht tot een heel boek. Op schrift, als geluidsband of filmopname. Na een gesprek, of meerdere interviews kan ik je verhaal of verhalen optekenen. We bespreken eerst doel en uiteindelijke vorm, waarna we het aantal bijeenkomsten plannen en ik een offerte uitbreng.

 

Te gebruiken voor:

  • doorgeven van verhalen aan de volgende generatie
  • jubilea-toespraken (verjaardag, huwelijk, etc)
  • afscheidsrede van werk of andere organisaties/verenigingen
  • uitnodigingen (jubilea, afscheid werk, etc)
  • uitvaartdiensten & gedachtenisprentjes
  • persoonlijk afscheids-interview voor na je dood 

of 'gewoon' omdat je het fijn vindt om je verhaal op te tekenen!

  

 

Een herinneringsboek of verhaal  laten optekenen

Als er iemand is overleden waar je veel van houdt en over wie je een herinneringsboek wilt maken kan dit ook. Ik kan dit verhaal/boek voor je optekenen maar je kunt het ook onder mijn coaching zelf schrijven. Ook samen met anderen, die om dezelfde persoon rouwen, een herinneringsboek maken behoort tot de mogelijkheden!

 

 

Het persoonlijke afscheids-interview

Als je graag nog iets wilt vertellen omdat je je dood aan voelt komen, of nu alvast een herinnering aan jou wilt vastleggen, dan kun je naast je woorden op schrift, ook gebruik maken van de mogelijkheid om via een interview op geluidsband of filmopname je boodschap over te brengen.

 

Er is veel mogelijk! Vraag mij gerust!

 

Door mijn leven te vertellen krijgt het vorm en door mijn herinneringen op te schrijven, fixeer ik ze. 

Wat ik niet op papier verwoord, zal uitgewist worden door de tijd.

  
Isabel Allende in 'Paula'