jtemplate.ru - free extensions for joomla

 

 

Zo zie je - Agenda 

Individuele inschrijving mogelijk voor:

 

2018 

FEBRUARI

ma 19  START cursus Roermond

            'Schrijf met Esther: Jouw leven' 

do  22  Toon Hermans Huis Sittard

wo 28  Schrijfwandeling Valkenburg 

 

MAART

vrij 2   Duo-workshop Woord & Beeld

  & 16  Ligne - De Domijnen Sittard

di   6    SchrijfLounge Roermond

di   6    Schrijfwandeling Eijsden 

vrij 9   Workshop Jouw bullet journal

            Nederweert

di  13   Schrijfwandeling Vaals 

do 15   Toon Hermans Huis Sittard

di  20   Schrijfwandeling Margraten 

do 22   Toon Hermans Huis Sittard

vrij 23  Schrijfwandeling

             Berg en Terblijt

 

APRIL

wo  4   SchrijfLounge Roermond

do   5  Toon Hermans Huis Sittard

vrij  6  Workshop De Glimlach van

            Herinnering - 

            Toon Hermans Huis Sittard

wo 11 START cursus Sittard

           'Schrijf met Esther: Jouw doel' 

wo 11 START cursus Valkenburg

           'Schrijf met Esther: Verhalen' 

do 19  Toon Hermans Huis Sittard

 

MEI

ma  7  START cursus Roermond

           'Schrijf met Esther: Jouw doel'

wo  16  SchrijfLounge Roermond

vrij 25 Workshop Een Verhaal - Venray

 

SEPTEMBER

wo 19 START cursus Roermond

           'Schrijf met Esther: Jouw verlies' 

wo 20 START cursus Sittard 

            'Schrijf met Esther: Verhalen'

 

 

 

 

 

 

 

 

HERKEN JIJ HIER IETS VAN?

 

Mijn hoofd zit vol met wat ik allemaal moet

 

Ik red het niet met een dieetvoorschrift alleen

 

Ik ben zo boos sinds de scheiding 

 

Ik ben zo verdrietig want mijn man is gestorven 

 

Mijn huis is zo vol dat het me ongelukkig maakt

 

en...

 

ik wil verder

 

ik ga het nu aanpakken

 

ik kan extra inspiratie gebruiken

 

ik wil mezelf in de spiegel recht aankijken

 

ik wil blijven herinneren maar ook verder gaan 

 

Schrijf met Esther: SCHRIJVEN HELPT OP ZOVEEL MANIEREN!

Schrijven helpt je op zoveel manieren. Steeds meer merk ik dat ik intens kan genieten van mooie teksten, prachtig gevonden woorden, diepere lagen, maar dat voor mij de helende werking van schrijven nog wel de meest magische is. Al die jaren die ik nu als schrijfdocent mijn cursisten mag helpen met hun eigen levensverhaal of een vorm van creatief schrijven merk ik dat het steeds weer gebeurt: schrijven helpt! En schrijven helpt op vele manieren.

 

Speciaal om je te helpen ontwikkelde ik een methode waar ik weer twee verschillende cursussen maakte. Juist om zo dicht mogelijk bij jouw behoefte aan te sluiten. 

 

Je gaat in deze speciale schrijfmethode aan de slag vanuit verschillende schrijfdisciplines zodat jij jezelf kunt helpen in je proces. Het gaat om een combinatie van dagboekschrijven, creatieve schrijfopdrachten en plezier maken terwijl je je pad bewandelt. Maar ook om andere wijsheden die op mijn pad kwamen en die ik nu gebruik om jou te helpen. Mijn schrijfmethode vraagt wel een beetje lef van jouw kant: het lef jezelf in de spiegel aan te kijken en echt het pad te gaan bewandelen. Je hoeft geen ervaring te hebben met het schrijfproces (dat mag natuurlijk wel) want ik help je op weg in alle oefeningen.

 

Deze cursussen hebben helende werking maar vervangen beslist niet de hulp van professionele op vakgebied gespecialiseerde coaches en therapeuten.  Als je die hulp nodig hebt, zorg dan goed voor jezelf en maak een pad van schrijven én de professionele therapeut. Als je de therapeut niet nodig hebt en toch jezelf wilt ondersteunen is deze schrijfmethode ook een geweldig hulpmiddel op je pad.

 

De twee versies van de cursus: 

 

Schrijf met Esther: Jouw doel

 

& help jezelf je doel te bereiken!

 

Kun jij wat hulp gebruiken bij de weg van afvallen, ont-spullen, sportprestaties of andere doelen die jij jezelf stelt?

 

Als professioneel schrijfdocent ontwikkelde ik vanuit verschillende schrijfdisciplines een speciale schrijfmethode zodat jij jezelf kunt helpen in je proces. Het gaat om een combinatie van dagboekschrijven, doelen helder krijgen en stellen, je succesmomenten vieren, creatieve schrijfopdrachten en plezier maken terwijl je je pad bewandelt.

 

Ik werk vanuit kracht en ben specialist in hoe ‘schrijven’ te gebruiken als hulpmiddel in processen. Ik zie schrijven als zoveel meer dan een prachtige tekst produceren. Schrijven helpt! In deze cursus geef ik je handvaten om voor je zelf een plan op te stellen. Schrijven in deze speciale cursus helpt je je pad naar je doel op een leuke creatieve manier te blijven volgen. En om het daarna ook vol te blijven houden. Natuurlijk ben jij degene die het pad bewandelt en je tanden in het proces zult moeten zetten. Maar een beetje hulp is toch erg fijn om het vol te kunnen houden. Help jezelf: kom schrijven bij Esther.

 

6 lessen - € 195,-

Kijk bij workshops & cursussen voor de data & tijden van deActuele cursussen

PS: Deze versie van de cursus ontwikkelde ik om jezelf doelen te stellen en je te helpen ervoor te gaan. Voor omgaan met verlies in je leven (dood van een geliefde, scheiding, baanverlies, gezondheidsverlies etc) bied ik een speciale versie van deze cursus aan.  

 

 

Schrijf met Esther: jouw verlies

 

& help jezelf omgaan met je verlies!

 

Kun jij wat hulp gebruiken bij het omgaan met verlies in je leven (dood van een geliefde, scheiding, baanverlies, gezondheidsverlies etc)?

 

Als professioneel schrijfdocent ontwikkelde ik vanuit verschillende schrijfdisciplines een speciale schrijfmethode zodat jij jezelf kunt helpen in je proces. Het gaat om een combinatie van dagboekschrijven, doelschrijven en creatieve schrijfopdrachten om je hulp- troost- steunmogelijkheden helder krijgen en voor jezelf gaan regelen, je krachtmomenten te vieren, en je pad inzichtelijker maken.

  

Ik werk vanuit kracht en ben specialist in hoe ‘schrijven’ te gebruiken als hulpmiddel in processen. Ik zie schrijven als zoveel meer dan een prachtige tekst produceren. Schrijven helpt! In deze cursus geef ik je handvaten om voor je zelf een plan op te stellen. Schrijven in deze speciale cursus helpt je je pad in je nieuwe situatie op een leuke creatieve manier te blijven volgen en de krachtmomenten helder te krijgen. Natuurlijk ben jij degene die het pad bewandelt en je tanden in het proces zult moeten zetten. Maar een beetje steun is toch erg fijn. Help jezelf: kom schrijven bij Esther.

 

6 lessen - € 195,-

Kijk bij workshops & cursussen voor de data & tijden van de: Actuele cursussen

 

PS: Deze versie van de cursus ontwikkelde ik voor omgaan met verlies in je leven (dood van een geliefde, scheiding, baanverlies, gezondheidsverlies etc). Om jezelf doelen te stellen (afvallen, sportprestaties, ont-spullen etc) en je te helpen ervoor te gaan bied ik een speciale versie van deze cursus aan.